Лого КРИБ Перник
Регионална организация на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България
МИСТЪР И МИСИС ИКОНОМИКА 2022 год.

Наградите "Мистър и Мисис Икономика" се връчват вече 32 години на предприемачи, мениджъри, икономисти и финансисти, допринесли за успешното развитие на българската икономика.


Димитър Цоцорков и Зарина Генчева са Мистър и Мисис Икономика 2022 година.

TВ категория „Дигитализация" бяха отличени Любомир Пейновски, мажоритарен собственик на Клийнтех България ООД и Владимир Доков, изпълнителен директор на Евро Геймс Технолоджи ООД (EGT). Наградите бяха връчени от министъра на електронното управление Георги Тодоров.


В категория „Иновации и технологии" бяха отличени Иван Папазов - изпълнителен директор и председател на съвета надиректорите на ВП Брандс Интернешънъл АД, и Силвен Коло - управител на Мелексис България ЕООД.  Наградите бяха връчени от главния изпълнителен директор на БАТ България и член на УС на КРИБ - Мила Маречкова.


Проф. дтн инж. Николай Вълканов - председател на Съвета на директорите на Минстрой Холдинг АД, получи Специалната награда на КРИБ и списание „Икономика" за Корпоративна социална отговорност на компанията, подкрепяща редица значими социални каузи.

Отличието връчи Боряна Манолова, главен изпълнителен директор на Сименс ЕООД и заместник   председател на КРИБ.


Почетният Златен знак на КРИБ беше връчен на регионалната организация КРИБ Перник с председател Георги Милев от изпълнителния директор на КРИБ - Евгений Иванов.


В категория „Пазарна експанзия" бяха отличени инж. Румен Цонев - председател на Съвета на директорите и главен изпълнителен директор на Холдинг КЦМ 2000 и Златислав Ивков - генерален директор на Стомана Индъстри АД. Наградите бяха връчени от главния изпълнителен директор на Yettel и член на УС на КРИБ Джейсън Кинг.


Copyright © КРИБ Перник  2024  Всички права запазени.