Лого КРИБ Перник
Регионална организация на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България
ЦЕРЕМОНИЯ ПО ВРЪЧВАНЕ НА ПРИЗА „ЛИЧНОСТ НА ГОДИНАТА“

ЩЕ НАПРАВИМ РЕГИОНА ПО-ДОБРО МЯСТО ЗА БИЗНЕС И ЖИВОТ!

РО „КРИБ ПЕРНИК“ И В-К „СЪПЕРНИК“ СА ДОБРИ ПАРТНЬОРИ 

В РЕАЛИЗИРАНЕТО НА ТАЗИ ЦЕЛ

И тази година за пореден път сепроведе ЦЕРЕМОНИЯ ПО ВРЪЧВАНЕ НА ПРИЗА „ЛИЧНОСТ НА ГОДИНАТА“, традиционни отличия на КРИБ Перник ив-к „Съперник. Инициативата стартираза пръв път през 2010 г., в края на декември, когато са първите наградени наизявени личности в културата, изкуството, бизнса, социалната политика иуправлението, допринесли за превръщането на гр. Перник в по-добро място заживеене. Бизнес и журналисти взаимно си помагат и днес вече резултата е налице.Чрез страниците на вестника обществеността се информира за новостите в бизнеса,за постиженията и за проблемите му.


Четрима са отличени в тазгодишното издание на наградите за 2023 година. Кметът на гр. Перник Станисав Владимиров, кметът на гр. Радомир Кирил Стоев и кмета на гр. Земен Михаил Златанова, а наградата на местния бизнес заслужено отиде при директора на „АК Електрик“ Адемил Николов – едно от най-стабилните и проспериращи предприятия на територията на област Перник.


Тържеството премина с много приятни емоции,заслуга за които има  фолклорната певица Сорина Богомилова, която със своите колеги допринесе за доброто настроение и празничен дух!

                                                                             

Copyright © КРИБ Перник  2024  Всички права запазени.