Лого КРИБ Перник
Регионална организация на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България
СЪБИТИЕ В ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРОЕКТ "ПРЕХОД НА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ"

Перник  е мост на дискусиите за енергийния преход

Кръглата  маса „Реализиране на възможностите – Перник“ даде повече гласност на добрите  практики и възможностите за европейско финансиране

Събитието е организирано от "Бранд Медия България"  и е в изпълнение на европейски проект „Преход на възможностите“, който има за цел да даде  гласност на приноса на политиката на сближаване на ЕС, Фонда за справедлив  преход и Плана за възстановяване на Европа за осигуряване на плавен и  справедлив  преход към неутрална по отношение на климата икономика на  българските региони, които ще бъдат най-засегнати от трансформацията  (Перник,Кюстендил и Стара Загора).

 

Официални лица и участници в събитието бяха областния управител на Област  Перник Людмил Веселинов, зам.- кметът на Община Перник Стефан Кръстев,  председателя на УС на РО “КРИБ Перник“ Георги Милев, Вицепрезидент на КНСБ  Огнян Атанасов и други.

 

В резултат на дискусията бяха набелязани общи идеи,  които да отворят възможности за потенциални сътрудничества и съвместни  предложения за проекти. По този начин местният капацитет пълноценно ще се  използва за постигане на приоритетите на политиката на сближаване чрез нейните  възможности за финансиране.


Copyright © КРИБ Перник  2024  Всички права запазени.