Лого КРИБ Перник
Регионална организация на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България
Сайтът е в процес на разработка
СРЕЩИ С ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ НА ГР.ПЕРНИК
На срещите с кандидат народните представители от – ПП ГЕРБ, Коалиция “БСП за България“, Движение за права и свободи“ и „АБВ – Движение 21“ за гр.Перник, Председателя , г-н Георги Милев и членовете на организацията представиха приоритетите си за социално – икономическо развитие на региона ни и обсъдиха предизборните програми на партиите.
Пред ръководствата на политическите партии, като представители на бизнеса, КРИБ Перник изрази очакване, че след изборите ще се сформира стабилно управление, тъй като несигурността в управлението и честата смяна на правителствата водят до неблагоприятна бизнес среда и забавяне на икономическия растеж.
Управителният съвет на СНЦ “КРИБ Перник“ проведе през месец Март, 2016г. поредица от срещи с политически партии във връзка с предстоящите парламентарни избори на 26 март 2017г.

Като представители на работодателска организация се стремим да си партнираме и да предоставяме експертна помощ на всички политически сили, с цел Перник и региона да е по-добро място за правене на бизнес.
Срещите с политическите партии на гр. Перник, бяха проведени на следните дати:

14 март 2017 г.
- Коалиция “БСП за България“

21 март 2017 г.- „АБВ – Движение 21“

22 март 2017 г.- Движение за права и свободи“

23 март 2017 г.- ПП ГЕРБ

Copyright © КРИБ Перник  2021  Всички права запазени.