Лого КРИБ Перник
Регионална организация на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България

17 ДЕКЕМВРИ 2019 Г.

Пети рожден ден посрещна на стилно тържество регионалната структура на КРИБ  Перник.

От своето създаване през 2014 година до сега, тя работи усилено и успя да се наложи като незаобиколим фактор в социално –икономическото развитие в Перник и областта. Структурата не спря дасе разраства и с всяка изминала година стана по – голяма и по – влиятелна, сподели лидерът на КРИБ Перник Георги Милев. И се върна назад във времето, за да може днес да каже какво са тези изминали пет години. «Те сякаш са пет дни. Минаха като един миг! С много ангажименти, с много работа, с много успехи, разбира се – и с не едно и две разочарования. Но тези пет години ни направиха и по-силни, и по-мъдри. Не беше лесно – започнахме с 14 членове на структурата, а днес те вече са 43! И искам специално да подчертая, че в регионалната структурана КРИБ в Перник не се влиза лесно. Имаме строги изисквания, с които кандидатите трябва да се съобразяват. Сред основните са да осигуряват минимум пет работни места и най-вече да работят в светлата част на икономиката. Просто – да бъдат пример за обществото. 2019 година не беше лека, но когато се работи, това е неминуемо, така че ние не се плашим и постигаме добри резултати. Лаконично казано, за нас тя беше успешна! Не мога обаче да не споделя задоволството си, във връзка с новия закон за горивата, който с помощта именно на КРИБ Перник беше преработен и сега чакаме Народното събрание да го гласува. А какво очаквамот 2020-та година? Здраве! Това пожелавам и на всички партньори, на всички перничани, на всички българи! Здравето е най-важно, останалото рано или късно се постига!» развълнувано заяви Георги Милев пред Съперник. 


Спорна работа, много успехи, и естествено – здраве, пожелаха вчера на членовете на КРИБ народният представителот ПП ГЕРБ Красимир Велчев, председателят на пернишкия Общински съвет Димитър Колев, кметът на Земен Димитър Сотиров. Специален поздрав за постигнатите успехи получиха пернишките бизнесмени и от националното ръководство на КРИБ. Празника за петата годишнина на структурата уважиха и народният представител д-р Александър Александров, областният управител Емил Костадинов, бившият градоначалник на общината д-р Вяра Церовска, които също пожелаха нови успехи напернишкия бизнес.


А след новогодишните празници «Съперник» и КРИБ Перник ще връчат и своите традиционни награди за личност исъбитие на годината.

 

Copyright © КРИБ Перник  2022  Всички права запазени.