Лого КРИБ Перник
Регионална организация на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България
ЗАЕДНО ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРИЯ!

ЩЕ РАБОТИМ ЗАЕДНО ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРИЯ

Това си обещаха на среща в офиса на РО “КРИБ Перник“ бизнесмени и политици

 


Членовете  на    Управителния  съвет  на    КРИБ Перник,    начело    с    председателя    на Работодателската организация – Георги Милев се срещнаха с кандидати за народни представители на предстоящите избори на 2 април от ГЕРБ – СДС, БСП за България, Продължаваме промяната – Демократична България и Левицата. Това, отново доказва казаното от председателя на КРИБ   Перник ,   че   КРИБ   Перник   няма  своя партия,   подкрепя тази,    която   ще    работи    за просперитета на България. 

 

Срещите на КРИБ Перник с кандидатите  за народните представители от 14 МИР – Перник приключиха с взаимни обещания, политици и бизнес да търсят заедно решения на проблемите за доброто на България.

 

„Ние  искаме политиката  в нашата страна да започне да се провежда от долу нагоре, за да има приложимост в реалния живот.  До  сега  политиката  се  води  от  горе  надолу  и  както виждате много сектори в обществено – икономическия  живот  на  страната  зациклиха.  Ако политиците по-често се допитват до бизнеса, решенията, които ще вземат,  ще бъдат  адекватни на  реалната ситуация  в страната и ще подпомогнат икономиката,  а от там и социалния сектор“.

Copyright © КРИБ Перник  2024  Всички права запазени.