Лого КРИБ Перник
Регионална организация на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България
Сайтът е в процес на разработка
ГОДИШНИ НАГРАДИ "ЛИЧНОСТ НА ГОДИНАТА"
Декември
2017

В навечерието на Коледа, бизнесът и местната власт си пожелаха с общи усилия да работят за Перник и региона

На 20 Декември 2017 г., в ресторант „Секвоя“  се проведе официална церемония по връчването на Годишни награди за „ЛИЧНОСТ НА ГОДИНАТА“ на град Перник за 2017 г.,  в различни категории. Мероприятието е организирано съвместно от СНЦ “КРИБ Перник“ и вестник „Съперник“. 


Трудна, но слава на Бога успешна е за бизнеса, отиващата си 2017 г. Така я определи председателя на регионалната структура на КРИБ в Перник Георги Милев на тържеството, с което бизнесът в региона изпрати тази година. На него присъстваха областния управител на Перник - Ирена Соколова, кметовете на Перник - Вяра Церовска, на Радомир - Пламен Алексиев, на Земен - Димитър Сотиров, шефове на държавни институции, представители на бизнеса  в областта. 

Георги Милев поздрави присъстващите с добре дошли. „Поводът за днешното тържество е да се видим отново в навечерието на Новата година. Най-важното, което искам да отбележа е, че КРИБ, като организация се разраства, което ме радва. Това значи ,че икономиката в региона се развива.

 

    Наградата в раздел „Политика и управление“ бе връчена от кмета на гр .Перник Вяра Церовска на г-жа Севделина Ковачева зам. кмет на Перник.

 

    В раздел „Бизнес“, председателят на КРИБ-Перник - г-н Георги Милев,   връчи приза на г-н Георги Спасов - Управител на „Венто – К“ ООД.

 

  Наградата на директора на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ - Емил Марков връчи областният управител на град Перник г-жа Ирена Соколова.

 

   В раздел „Култура“ наградата получи историка Симеон Мильов.

 

    В раздел „Спорт“ с приз бе удостоен Спортният директор на ВК „Миньор“ Асен Асенов  .

 

    В раздела „Недвижими имоти“, награда получи Румен Борисов от брокерска агенция за недвижими имоти „Сиемон Д“. 

Copyright © КРИБ Перник  2021  Всички права запазени.